Watersportseizoen 2019 Zeilschool Haddock verhuist!!

Haddock moet de huidige locatie verlaten, maar de Zeilschool draait door op een nieuwe plek in Almere Haven! Lees het hele verhaal en het laatste nieuws op de pagina zeilschool
De cursusagenda vind u hier  
zeilschoolhaddockverhuist

Feestlocatie Haddock

Bent u op zoek naar een locatie voor uw feest, huwelijk, familiedag, presentatie of vergadering?
Tot 20 april 2019 draait onze zaalverhuur gewoon door. 
Meer info over onze zaalverhuur vind u hier

feesthaddock

Toekomst Haddock

Haddock moet per 1 mei 2019 de huidige locatie aan ´t Weerwater verlaten, maar we zijn druk bezig met een doorstart en zullen u binnenkort via een nieuwe website op de hoogte stellen van de toekomstplannen.  
toekomsthaddock

Facebook

valk zeilschool haddockzeilschool haddock almere

Zeilschool Haddock verhuist?! Hoe is dat zo gekomen???
In de zomer van 1987 begon Philippe van Thiel een klein zeilschooltje aan ’t Weerwater met een paar Optimistjes, een paar Varuna’s en drie zeecontainers. Al snel werd er op het toen nog onbeschutte Weerwater in weer en wind zeilles gegeven door een enthousiaste ploeg instructeurs. In de loop der jaren werd het cursusaanbod uitgebreid met windsurf- en kanolessen, watersportkampen, zeilkampen en snuffelweken. Inmiddels zijn we ruim 30 jaar verder, is Zeilschool Haddock een begrip in Almere en komen de cursisten elk jaar terug voor meer waterpret. 
En toen waren daar in 2012 opeens plannen voor een Floriade in Almere in 2022. Dwars over ons mooie  eiland verschenen op de tekeningen en maquettes kleurige lappendekens van planten en bloemen, maar ook een complete woonwijk, flats, kassen, huizen, winkels… hoe moesten we ons mooie bedrijf draaiende houden, met name in de aanloop naar en tijdens de bouw van dit megaproject? 
Zes jaar lang hebben wij samen met de gemeente Almere hierover nagedacht, gesproken, gepland, onderzocht en gevochten en al die tijd waren wij er van overtuigd dat het wel goed zou komen. 
Maar uiteindelijk kwamen we er niet uit en moest Philippe in het najaar van 2018 alsnog de moeilijke beslissing nemen om deze door ons, en zo veel Almeerders met ons, zo geliefde locatie aan ‘t Weerwater, de gebouwen én de jachthaven te verkopen aan de gemeente.
En toen.…? Was dat het einde van Zeilschool Haddock? 
Nee natuurlijk niet! Nadat we van de eerste schrik bekomen waren zijn we als een gek op zoek gegaan naar een goeie nieuwe plek voor een Zeilschool Haddock 2.0 en die hebben we gevonden! 
Zeilschool Haddock draait komend seizoen gewoon door, alleen verhuizen we hiervoor naar Almere Haven. Windsurfvereniging Centraal heeft een heel mooi stukje grond met een gezellig restaurantje aan de Gooimeerdijk, waar we samen met hen gebruik van mogen gaan maken. 
Vanaf komende lente wordt het restaurantje gerund door onze horecatoppers en op 23 april 2019 starten onze watersportcursussen op de nieuwe locatie, het nieuwe adres is:

Surfstrand Haven 2
Gooimeerdijk-West
1353 CT Almere Haven

 
Net als voorgaande jaren verzorgt Zeilschool Haddock van april tot oktober cursussen zeilen en windsurfen voor zowel jeugd als volwassenen. In de meivakantie bieden we twee keer een driedaags watersportprogramma voor kinderen vanaf 7 jaar aan en in de zomervakantie organiseren we zes weken lang snuffelweken voor kinderen vanaf 7 jaar, watersportkampen voor kinderen vanaf 8 jaar en zeilkampen voor jongeren vanaf 12 jaar. 
Nieuw dit jaar is Expeditie Alcazar, een superstoere kano-kampeertocht van drie dagen, waarbij we met Canadese kano’s door Almere trekken. Een tocht voor wie houd van een uitdaging en gek is op water, kamperen, vuur maken en het outdoor-leven! Meer info is te vinden op de pagina Expeditie Alcazar.   
 
Alle cursussen worden gegeven door enthousiaste instructeurs die grotendeels intern door ons worden opgeleid. Door de persoonlijke aandacht en ongedwongen sfeer zal elke cursist zich bij onze zeilschool uitstekend vermaken en veel leren tijdens onze lessen. Plezier staat bij ons ten alle tijden op de allereerste plaats, als de cursisten na een week thuis komen met een grote lach op hun gezicht en mooie watersportverhalen is onze missie geslaagd!   
 

Op de pagina cursusaanbod Zeilschool Haddock 2019 vindt u het overzicht van de cursussen die we ingepland hebben voor komend watersportseizoen.
Inschrijven voor een van onze cursussen kan via het inschrijfformulier, telefonisch via 036-5330646 of door een email te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Wilt u het cursusaanbod liever per post of per email ontvangen? Laat het ons even weten, dan sturen wij u de folder toe.

Heeft u vragen of wilt u advies over welke cursus het meest geschikt is voor u of uw kind? neem dan ook gerust contact met ons op, dan helpen we u met het uitzoeken van een cursus.     

Meer informatie per cursus:


kampvuurwaterski almerejabu les weerwatersurfen weerwaterwatersportkamp almere
 

Instructeur worden bij Haddock?
Voor watersportseizoen 2019 zijn wij op zoek naar zeil- en/of windsurfinstructeurs!

•    Ben je minimaal 16 jaar oud?
•    Kan je goed zeilen en/of windsurfen?
•    Ben je minimaal 3 weken beschikbaar in de zomervakantie? (regio noord 15 juli t/m 25 augustus 2019)
•    Heb je ervaring in het geven van zeil- en/of windsurfles of wil je hiervoor een opleiding volgen?
•    Zoek je een leuke vakantiebaan of stageplaats voor de zomer van 2019?

Mail je sollicitatie & CV vóór 1 april 2019 naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek en trainingsweekend!

 

Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief