pikeexperience2017

Zondag 1 oktober 2017: Pike Experience

De eerste zondag van de maand oktober wordt inmiddels ver vooruit geblokt in de agenda's van roofvissend Nederland, België en daar buiten. Het roofvisevent Pike Experience wordt dan weer georganiseerd door de SNB. We zijn blij en vereerd dat hiervoor wederom gekozen is voor onze locatie, die op deze dag compleet word omgebouwd tot roofvis-walhalla!
De invulling van het evenement moet nog grotendeels gerealiseerd worden, maar dat het weer een mooi visfeest gaat worden staat vast. Meer info vind je op: www.snoekstudiegroep.nl

 

broccolifestival

Vooraankondiging: Broccolifestival 2018 op zaterdag 2 juni

Op zaterdag 10 juni jl hebben we weer een geweldige editie van het Broccolifestival beleeft bij Haddock. Dit was het derde jaar en het wordt elk jaar mooier, beter, groener en gezelliger. Omdat wij het minimaal 1 x per jaar tijd vinden voor dit fijne festival hebben we de volgende editie alvast gepland, dus hou zaterdag 2 juni 2018 alvast vrij in je agenda voor een leuke dag vol zon, leuke mensen, lekker eten, goede muziek, interessante workshops, lezingen, yogalessen, gezellige kraampjes met leuke producten, heerlijke foodtrucks en vooral een warme en goede sfeer!
meer info vind je op: www.broccolifestival.nl

 

 

 

Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

routenaarhaddock

Routebeschrijving