broccolifestivalalmere

Zaterdag 10 juni 2017: Broccolifestival!

Heb jij zin in een dag vol zon met gezellige mensen, lekker eten, fijne muziek, interessante workshops, leuke kraampjes, toffe foodtrucks, ontspannende yoga, mindfullness, watersport en nog veel meer?
Wij van Broccoli sowieso, dus organiseren we voor de derde keer dit duurzame, inspirerende, frisse festival, gewoon voor leuke mensen zoals jij en ik!
Meer info kan je vinden op www.broccolifestival.nl en like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. En zorg dat je er ook komende editie bij bent... tot 10 juni! Bestel je alvast mooi weer?

 

reunieHaddock

Zaterdag 10 juni 2017: Reünie personeel Haddock

Dit jaar bestaat Haddock 30 jaar! Dat zijn heel veel hele mooie jaren waarin er heel veel hele leuke collega's bij Haddock gewerkt hebben. Bij de kampvuurtjes en de open haard zijn vriendschappen voor het leven ontstaan. Hoog tijd voor een avond herinneringen ophalen met al die leuke mensen! En dat gaan we doen op 10 juni 2017 bij Haddock in de kleine zaal van 20.00 tot 01.00 uur.
Heb je tussen 1987 en nu gewerkt bij Haddock? Dan ben je van harte welkom op deze avond! Meld je aan bij de facebookgroep: Reünie Haddock Watersport of stuur even een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 

steigerfestival

Zaterdag 17 juni 2017: Haddock's Steigerfestival

Wie wordt dit jaar de nieuwe steigerkoning- of koningin??? Op zaterdag 17 juni 2017 organiseert Ed Kowski weer traditioneel het Steigerfestival bij Haddock, waarbij er gevist wordt vanaf de steigers van jachthaven Haddock van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname bedraagt € 3,00 p.p.
Zoek een mooi plekje op de steiger en wie weet sla jij de grootste vis aan de haak en win je daarmee een mooie prijs! Iedereen die een ligplaats heeft mag meedoen en neem gerust vrienden of familie mee.

 

dansparty36+Zaterdag 17 juni 2017: Freak Out Dansparty for 36&UP

Ben je 36+ en wil je lekker uit je dak gaan op swingende muziek?  Op 17 juni organiseert Freak Out Almere voor de derde keer een dansparty bij Haddock, speciaal voor mensen van 36&UP. Jouw publiek, jouw muziek! Spetterende soul, vette funk, swingende carribean en zwoele latin.
Live band Breaking Glass en DJ's Sharon & Steve maken van deze summer edition een zomers feestje!
Van 21.00 tot 01.00 uur in de grote zaal. Ga naar www.freakout-almere.nl voor meer info & tickets.

 

pikeexperience2017

Zondag 1 oktober 2017: Pike Experience

De eerste zondag van de maand oktober wordt inmiddels ver vooruit geblokt in de agenda's van roofvissend Nederland, België en daar buiten. Het roofvisevent Pike Experience wordt dan weer georganiseerd door de SNB. We zijn blij en vereerd dat hiervoor wederom gekozen is voor onze locatie, die op deze dag compleet word omgebouwd tot roofvis-walhalla!
De invulling van het evenement moet nog grotendeels gerealiseerd worden, maar dat het weer een mooi visfeest gaat worden staat vast. Meer info vind u op: www.snoekstudiegroep.nl

 

 

 

Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

routenaarhaddock

Routebeschrijving