ContactformulierHaddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 -5330646
info@haddockwatersport.nl


Naam:*
Telefoonnummer:*
E-mail:*
Vraag:*
Word Verification:

 

waterbungalow almere   

Bed & Ontbijt Almere is onderdeel van Haddock Watersport en biedt overnachtingen aan in gezellige waterbungalows op een unieke plek op het water. De waterbungalows liggen achterin de jachthaven aan de steigers tussen de boten, waardoor ze een prachtige ligging hebben en de gasten bij het ontwaken kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de haven en het eiland Utopia.
 

De ideale plek voor een overnachting in Almere

Geschikt voor een ieder die een slaapplaats zoekt in (de buurt van) Almere voor één nachtje, een weekendje of langer. Denkt u aan een noodzakelijk verblijf bijvoorbeeld i.v.m. werkzaamheden in de buurt van Almere of een handige oplossing als u buiten Almere woont en na een feest bij Haddock of op een andere locatie in Almere niet meer helemaal terug wilt rijden. Ook voor een bijzonder weekendje weg met uw partner of gezin is een waterbungalow of woonboot als bed and breakfast weer eens heel wat anders dan een standaard hotel! Door de centrale ligging in Almere is Haddock Bed & Ontbijt zowel met de auto als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.
 
bed and breakfast almere

Overnachten in een waterbungalow

Wij beschikken over 8 waterbungalows,  waarvan er 6 geschikt zijn voor maximaal 4 personen en de andere 2 zijn geschikt voor maximaal 2 personen. De waterbungalows zijn verschillend qua indeling, in de 4-persoons waterbungalows is over het algemeen een 2-persoons bed en een stapelbed aanwezig, de 2-persoons waterbungalows zijn alleen voorzien van een 2-persoons bed. Alle waterbungalows zijn voorzien van douche, toilet, televisie, waterkoker en kachel.
5 van de 8 waterbungalows beschikken over een balkon, de andere 3 waterbungalows zijn van binnen wat ruimer doordat ze geen balkon hebben. 
In het keukentje zijn faciliteiten om koffie en thee te zetten, er kan echter in de bungalows niet gekookt worden en er is geen koelkast.
 
Bij een overnachting bij onze bed and breakfast is uiteraard een lekker ontbijtje de volgende ochtend inbegrepen. Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant van Haddock, doordeweeks vanaf 7.00 uur en in het weekend van 8.00 tot 11.00 uur. 
Ook het gebruik van handdoeken en beddengoed is inbegrepen bij de prijs.
Huisdieren zijn in onze accommodaties niet toegestaan.

Prijs overnachting in een waterbungalow voor 1 persoon: € 50,- per nacht
Prijs overnachting in een waterbungalow bij 2 tot 4 personen: € 46,- per persoon per nacht
Prijs overnachting kind 4 t/m 12 jaar: € 32,- per kind per nacht
 


Overnachten in een woonboot of blokhut

Naast de waterbungalows hebben wij voor groepen of families een woonboot en 2 blokhutten te huur als bed and breakfast voor overnachtingen in Almere.
De woonboot is een verbouwde IJsselaak die voorzien is van 11 slaapplaatsen verdeeld over 2 kamers. De ene kamer is geschikt voor maximaal 6 personen en ingericht met 2 stapelbedden en 2 losse bedden, in de andere kamer zijn 5 slaapplaatsen in de vorm van 2 stapelbedden en een hoogslaper. In de ruimte tussen de kamers is een toilet, douche en keukenblokje, in elke kamer staat een televisie. Ook in de woonboot kan niet gekookt worden en is geen koelkast.

De blokhutten zijn zeer eenvoudig en beide alleen voorzien van stapelbedden. Elke blokhut biedt ruimte aan 8 personen in de vorm van 4 stapelbedden.
In de blokhutten zijn geen douche en toilet aanwezig, gasten kunnen gebruik maken van het douche- en toiletgebouw van de haven dat op ca. 10 meter afstand staat. Een kacheltje kan op verzoek eventeel in de blokhut geplaatst worden, verder zijn er geen voorzieningen.

Bij een overnachting is een lekker ontbijtje de volgende ochtend inbegrepen. Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant van Haddock, doordeweeks vanaf 7.00 uur en in het weekend van 8.00 tot 11.00 uur.
Ook het gebruik van handdoeken en beddengoed is inbegrepen bij de prijs.
Huisdieren zijn in onze accommodaties niet toegestaan.

Prijs overnachting in een kamer in de woonboot voor 1 persoon: € 50,- per nacht
Prijs overnachting in een kamer in de woonboot vanaf 2 personen: € 46,- per persoon per nacht
Prijs overnachting kind 4 t/m 12 jaar in de woonboot: € 32,- per kind per nacht

Prijs overnachting in een blokhut bij 1 persoon: € 37,- per nacht
Prijs overnachting in een blokhut vanaf 2 personen: € 32,- per persoon per nacht

woonboot huren almereblokhut huren almerehuisje huren almere


Bed and Breakfast reserveren?

Voor reserveringen, vragen en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen, telefonisch op: 036 - 5330646, via de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of gebruik het contactformulier.


Boot huren?

Almere verkennen? Bekijk de stad eens vanaf het water! Wij verhuren motorboten en kano's op 't Weerwater en zeilboten op het Gooimeer. Vanaf Haddock kunnen er prachtige tochten gemaakt worden door de natuur, verschillende woonwijken en langs het moderne stadshart. Kijk voor de mogelijkheden op de pagina bootverhuur almere.


Verken de omgeving van Almere!

Haddock is door de centrale ligging in het hart van Almere aan 't Weerwater zeer goed bereikbaar. De noordkant van 't Weerwater grenst aan het moderne stadscentrum van Almere Stad, vanaf de zuidkant van 't Weerwater, waar jachthaven Haddock is gelegen, zit u binnen enkele minuten op de A6 richting Lelystad of Amsterdam. Ook met het openbaar vervoer zijn wij vrij makkelijk te bereiken, de routebeschrijving vind u hier.

Almere heeft diverse natuurgebieden, 't Weerwater is er daar één van en heeft diverse recreatiemogelijkheden. Zo bevinden zich aan de zuidkant van 't Weerwater, naast de jachthaven, het restaurant en de zeilschool van Haddock, o.a. waterskibaan Cablepark Almere, camping Waterhout en saunapark Thermen La Mer.
Vanaf jachthaven Haddock ziet u de skyline van Almere Stad waar veel moderne architectuur te zien is zoals de schouwburg die half over het water "hangt" en waar u eindeloos kunt shoppen. Met de bus of auto bent u binnen 10 minuten in het stadshart. Ook het kleinere centrum van Almere Haven met gezellige eettentjes en een mooie ligging aan het Gooimeer is met de auto of de bus bereikbaar in 10 minuten. Ook is 't Weerwater zeer populair onder vissers, een weekendje in onze Bed & Breakfast in combinatie met het huren van een visbootje kunnen wij dan ook voor u regelen.

Voor meer informatie over Bed & Ontbijt Almere kunt u ook eens een kijkje nemen op onze andere website: www.bedenontbijtalmere.nl.
 
 
 
Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief