bootje duimup haven slide slide3 slide4 slidejabu slidezeilen zeilboot

restauranthaddockalmere

Een gezellig restaurant en twee sfeervolle zalen die u kunt huren voor uw feest, vergadering of familiedag.
Restaurant
Zaalverhuur
Trouwlocatie

jachthavenalmere

Centraal gelegen jachthaven aan 't Weerwater in Almere Stad en verhuur van motorbootjes, zeilboten, kano's en boottrailers.
Jachthaven
Verhuur
Boten te koop

Zeilschool Haddock organiseert zeil- & surflessen, watersport- & zeilkampen, kinderfeestjes en diverse andere activiteiten.
Zeilschool
Kinderfeestjes
Activiteiten

Bij onze Bed & Breakfast kunt u overnachten in een gezellige waterbungalow op een unieke plek in de jachthaven.
Meer informatie

Evenementen

Pike Experience op 1 oktober, schilderen met Paintbar in november en december, er staan weer uiteenlopende evenementen gepland bij Haddock! Neem een kijkje op de pagina evenementen

evenementenhaddock

Hijsdagen oktober 2017

De hijsdagen voor het op de kant plaatsen van de boten zijn weer gepland.
Zaterdag 14 oktober: grote boten
Zaterdag 21 oktober: kleine boten
Meer info vind u hier

zeilschool2017

Kinderfeestje vieren?

Wist u dat we bij Haddock ook kinderfeestjes verzorgen? o.a. Windsurfen, survivallen en zeilen, actief, stoer & origineel!
Meer info vind u hier

kinderfeestje haddock

Facebook

zeilschoolhaddockalmere

Wil je ook meedoen aan een van de superleuke watersportcursussen bij Zeilschool Haddock deze zomervakantie?
Klik dan snel door naar de cursusagenda en schrijf je in!
Tot snel!?

 

Haddock Watersport Almere is een veelzijdig watersportbedrijf met een unieke ligging aan 't Weerwater, in het hart van Almere. Een oase van rust op een steenworp afstand van het moderne stadshart van Almere Stad en het gemoedelijke centrum van Almere Haven. Haddock bestaat uit een restaurant met zaalverhuur, een jachthaven met bootverhuur, een zeilschool en een bed & breakfast. 

Restaurant & Zaalverhuur

Ons restaurant is gezellig, heeft een maritieme uitstraling en een heerlijk terras aan het water. Wij zijn het hele jaar door 7 dagen per week geopend vanaf 9.00 uur voor ontbijt, lunch, borrel & diner.
Ons pand is voorzien van twee sfeervolle zalen die geboekt kunnen worden voor huwelijksfeesten, recepties, vergaderingen, personeelsuitjes etc. Wij verzorgen uw feest graag van begin tot eind en kunnen voor u heerlijke barbecues, buffetten en diners bereiden. 
 

Jachthaven aan 't Weerwater

De jachthaven ligt aan 't Weerwater, heeft ligplaatsen voor bijna 500 boten en is voorzien van faciliteiten als elektriciteit, drinkwater, trailerhelling en douches en zelfs een ivalidenlift. Op dit moment hebben wij nog ligplaatsen voor uw motorjacht, zeilboot of motorboot beschikbaar. Naast ligplaatsen in het water verhuren wij ook plaatsen voor boten op trailer op de wal.
 

Dé zeilschool van Almere

Van mei tot september geven wij zeil- & windsurflessen aan kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen en in de zomervakantie organiseren we daarnaast ook nog superleuke watersportkampen, zeilkampen, expeditie- en snuffelweken! Ook verzorgen we diverse kinderfeestjes en actieve (water)sportdagen voor o.a. scholen, families en bedrijven.
 

Verhuur van boten op 't Weerwater & het Gooimeer

Vanaf 't Weerwater verhuren wij 1-persoons, 2-persoons en Canadese kano's en kleine open motorboten. Open zeilboten type Valk verhuren wij vanaf het centrum van Almere Haven, vanaf hier kunt u heerlijk zeilen op het Gooimeer en omstreken. Voor het vervoeren van motorboten tot 2200 kilo en zeilboten tot 2500 kilo verhuren wij boottrailers, ook kunnen wij uw boot voor u vervoeren en/of te water laten.
 

Bed & Breakfast 

Bij onze unieke bed en breakfast kunt u overnachten op het water in een waterbungalow, op een woonboot of in een blokhut!
De knusse waterbungalows liggen op een prachtige, rustige locatie in de jachthaven en bieden een heerlijk onderkomen met uitzicht op het eiland Utopia, de woonboot is een tot groepsaccommodatie verbouwde IJsselaak en de blokhutten zijn prima geschikt voor een eenvoudige overnachting met bijvoorbeeld scholieren of studenten.
 

feestzaal huren almerebarbecue almereterras aan het water almereleren zeilen almerevalk huren almerehaddock watersport almerewindsurfen weerwaterwatersportkamp almereactiviteit zomervakantie almerezeilschool almere

Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

routenaarhaddock

Routebeschrijving