Meerkampen kunnen wij organiseren voor zeer uiteenlopende groepen, van families tot collega's en van een groep scholieren tot een groep managers of directeuren, wij passen ons programma en de onderdelen aan op de deelnemers.
 
Een meerkamp bestaat uit 3 tot 10 verschillende land- en/of waterspelen die elk ongeveer een half uur duren. Afhankelijk van de groep, de leeftijden van de deelnemers en de beschikbare tijd kunnen wij in samenspraak met de opdrachtgever een 3-kamp, 4-kamp, 6-kamp etc. samenstellen.
 
Onderdelen die in een meerkamp opgenomen kunnen worden zijn o.a.: Touwbrug, Vlot bouwen, Kano-estafette, Boogschieten, Blind kanoën, Wandelende A en Stormbaan.
 
Bij deze activiteit worden de deelnemers in teams van minimaal 8 en maximaal 12 personen ingedeeld. Bij elk onderdeel kunnen twee teams het tegen elkaar opnemen. Elke twee teams worden begeleid door een instructeur van Haddock die de deelnemers meeneemt langs alle onderdelen. Het team dat na het afleggen van het hele parcours de meeste punten verzameld heeft wint de meerkamp.

Voor alle wateronderdelen is het hebben van een zwemdiploma vereist, daarnaast is elke deelnemer die het water op of in gaat verplicht een zwemvest te dragen voor extra veiligheid en hebben wij bij grote activiteitendagen een motorboot stand-by liggen.

Een meerkamp kan als losse activiteit geboekt worden door bijvoorbeeld een school als sportdag of gecombineerd worden met bijvoorbeeld een buffet of barbecue en/of andere activiteiten als invulling van een familiedag.

Voor het bespreken van de mogelijkheden maken wij graag een afspraak bij ons op locatie, aan de hand daarvan kunnen wij een persoonlijke offerte voor u opstellen.
 
Heeft u interesse in het organiseren van een meerkamp door Haddock, neem dan even contact met ons op, telefonisch 036 - 5330646, per mail via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of gebruik het contactformulier.
 
bandenbaan haddock         activiteiten haddock        survival almere    
 
klimnet haddock         teamuitje almere         personeelsfeest almere
 
 
Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief